Αρχική > News > Το Πιστεύω να το λέτε κάθε μέρα…

Το Πιστεύω να το λέτε κάθε μέρα…

Το Πιστεύω να μη περνάει ημέρα που να μην το πεις. Είτε στην ακολουθία, είτε χωριστά. Όταν βρεθείς σε δύσκολες στιγμές το "Πιστεύω "να λες. Αργά και να το αισθάνεσαι. Κάθε μία λέξη του να φτάνει βαθιά στην καρδιά σου όχι τυπικά και ξηρά. Εγώ το λέω πολλές φορές την ημέρα 5-6 και περισσότερες.

Να λες στον Κύριο: Κύριε μου με βλέπεις, πως είμαι κατανυξιν δεν έχω. Δεν ημπορω να προσευχηθούν όπως πρέπει. Αδυναμίες πολλές! Δεν αγωνιζομαι ακόμα όπως Εσύ θέλεις. Τι θα γίνει αυτή ή καταστασις; Βοήθησε με Κύριε! Να του ομιλείς σαν να είναι μπροστά σου έτσι όπως ομιλείς εις σε εμένα.

Αν αφήνεις παράθυρο ανοιχτό θα μπει το φως. Αν είναι όλα κλειστά, από θα μπει φως; και ας είναι άφθονο έξω. Έτσι και εις τα πνευματικά. Άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό μας και παρακάλεσε Τον και Εκείνος θα βοηθήσει.

Όταν αισθάνεσαι κατανυξιν είναι επειδή σε επισκέπτεται ή Χάρις Του Θεού! Χαιρέτησε Την και αγκάλιασε Την, δηλαδή, ζήσε την επίσκεψη της Στοργής του Θεού εκείνην την ώρα και ταπεινά ευχαρίστησε Τον Θεό δια το δώρον αυτό και παρακάλεσέ Τον να μη σε εγκαταλείψει ποτέ...

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΓΕΡΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΗΣ (1883-1966)", της Σωτηρίας Νουση

https://simeiakairwn.wordpress.com/

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC