Αρχική > News > Στιγμιότυπα από την τελετή λήξης Χορευτικού και Χορωδίας 2014

Στιγμιότυπα από την τελετή λήξης Χορευτικού και Χορωδίας 2014


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που έγινε στις 2 Ιουνίου 2014 στον Άγιο Ελευθέριο οδού Αχαρνών. Η Σχολή Χορού που λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια με την ενίσχυση και την στήριξη της Ενοριακής Νεανικής Εστίας παρουσίασε χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδος και αφιέρωσε την εκδήλωση στην ανάμνηση της άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως.
Τη σημερινή εποχή που η παράδοση αλλοιώνεται και η πολιτιστική μας ταυτότητα βάλλεται από πρότυπα δυτικού τύπου τα οποία ισοπεδώνουν τα ιδανικά και τις αξίες που γαλούχησαν γενιές και γενιές, μεταλλάσσοντας τη μορφή της ζωής μας, καθίστανται άμεση ανάγκη να στηρίζουμε την παράδοσή μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Η αγάπη για την Ελλάδα, τις ρίζες και το διαχρονικό πολιτισμό μας ήταν το κίνητρο για τους χορευτές όλων των ηλικιών οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Το προαύλιο του ναού γέμισε από κόσμο που καταχειροκρότησε την προσπάθεια των νέων της Σχολής Χορού αλλά και της Χορωδίας που με τις υπέροχες φωνές τους έδωσαν το δικό τους παραδοσιακό χρώμα στην εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν κεράσματα στους παρευρισκόμενους οι οποίοι για άλλη μια χρονιά έδειξαν ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε μέρος της φετινής μας εκδήλωσης...

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC