Αρχική > News > Νέο βιβλίο του π. Θεμιστοκλέους Χριστοδούλου

Νέο βιβλίο του π. Θεμιστοκλέους Χριστοδούλου

Η συγγραφή του παρόντος βιβλίου με τίτλο: «Για ένα Ορθόδοξο εκκλησιαστικό και λειτουργικό ήθος» έρχεται να αφυπνίσει κοιμισμένες συνειδήσεις, να ορθώσει ανάστημα απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση, έστω και στη δύσκολη αναλογία Δαβίδ και Γολιάθ.

Η αντίσταση στον κατήφορο της εκκλησιαστικής εκτροπής, στην αλλαγή του Ορθόδοξου φρονήματος και ήθους και η επιστροφή στις ρίζες της Ορθοδόξου Παραδόσεως μας είναι επιτακτική ανάγκη. Ο συσχηματισμός και οι ερωτοτροπίες προς τα ξενικά πρότυπα αλλοιώνουν το ήθος της πίστεως και δημιουργούν νέα λειτουργικά ήθη στους πιστούς.

Αυτή την αντίσταση στην κατάπτωση έρχεται να εμπνεύσει κατηχητικά το παρόν πόνημα του ακάματου και οτρηρού συγγραφέα π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, ο οποίος σε όλα τα έργα του προσπαθεί με λόγο απλό, πατρικό, αγιογραφικό να ξυπνήσει κάθε χριστιανό από τον πνευματικό λήθαργο στον οποίο έχει περιπέσει.

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας στο παρακάτω link: http://orthmad.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC