Αρχική > News > Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών 2014

Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών 2014

Οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα λειτουργήσουν κι εφέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, στον Αυλώνα Αττικής.

Τα οφέλη από την εκκλησιαστική Κατασκήνωση είναι πολλά και ουσιαστικά. Το έργο και η πνευματική προσφορά για τα παιδιά μας είναι πολύ σημαντικά για τη ζωή τους, αλλά και για τη μετέπειτα πορεία τους, αφού τα εφόδια που παίρνουν η κοινωνικοποίηση, η ανάληψη ευθυνών και οι πρωτοβουλίες, οι αλησμόνητες στιγμές που ζουν και η συμμετοχή τους στη λατρευτική ζωή της Εκκλησίας μένουν ανεξίτηλες στην καρδιά τους.

Κάθε μέρα στην Κατασκήνωση είναι ξεχωριστή, γεμάτη πρωτόγνωρες εμπειρίες... Κάθε στιγμή και μία έκπληξη... Μια όμορφη κοινότητα παιδιών και νέων, ζωή αγάπης και ειλικρίνειας που την εμπνέει ο Χριστός, με παιχνίδι επικοινωνία και συναναστροφή, γέλιο, χαρά, απλότητα, δράση αλλά και ξεκούραση.

Ζούμε φιλίες που ζεσταίνουν τις καρδιές και αντέχουν στο χρόνο... Με γνησιότητα και ειλικρίνεια... Μέρες γεμάτες με ποικιλία ψυχαγωγίας και δραστηριότητα, που κάνουν αξέχαστη την κάθε στιγμή! Κάθε ημέρα, η κατασκήνωση κρύβει μια πρωτοτυπία! Προσωπικά βιώματα, σκιρτήματα καρδίας, λαχτάρα για επικοινωνία, δίψα για δημιουργικότητα, νέες παρέες, κατασκηνωτικές πανέμορφες μέρες, που δίνουν ξεχωριστή αξία και νόημα στη ζωή!

Κατασκηνωτικοί περίοδοι
20 Ιουνίου-1 Ιουλίου Κορίτσια Δ΄Ε΄ΣΤ΄Δημοτικού
1 Ιουλίου-12 Ιουλίου Αγόρια Δ΄Ε΄ΣΤ΄Δημοτικού
12 Ιουλίου-23 Ιουλίου Αγόρια Α΄Β΄Γ΄Γυμνασίου-Λυκείου
23 Ιουλίου-4 Αυγούστου Κορίτσια Α΄Β΄Γ΄Γυμνασίου-Λυκείου

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Στον υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος της Ενορίας σου και στο Γραφείο Νεότητος Ι.Α.Α Δέσπως Σέχου 37 Ν.Κόσμος Τηλ. 2130184437-38
e-mail: gramateia@neotita.gr.

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC