Αρχική > News > Ευχαριστήριος επιστολή από το ίδρυμα "Ευαγγελισμός της Θεοτόκου"

Ευχαριστήριος επιστολή από το ίδρυμα "Ευαγγελισμός της Θεοτόκου"

Το ίδρυμα γερόντων "Ευγαγγελισμός της Θεοτόκου" που βρίσκεται πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή γεμίζοντας χαρά και ελπίδα στους νέους που έχουν αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο της συμπαράστασης και αγάπης προς την τρίτη ηλικία.

Η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ενοριακή Νεανική Εστία Ι.Ν Αγίου Ελευθερίου για την ανιδιοτελή προσφορά και συνεισφορά της στο γηροκομείο «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου». Με τη βοήθεια των εθελοντών της ενορίας και με την αγάπη που αυτοί έδειξαν, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε στα άτομα της τρίτης ηλικίας του γηροκομείου μας μια ευχάριστη καθημερινότητα. Με τραγούδια, αστείες στιγμές, αναμνήσεις που φέρει ο καθένας μας και διδαχές αγάπης, η ώρα περνούσε δημιουργικά και ευχάριστα. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι χρονιά αγάπης, εθελοντισμού και προσφοράς στο συνάνθρωπο, με σκοπό να υπενθυμίσουμε σε όλους πως με τον τρόπο αυτό μένουμε ο ένας δίπλα στον άλλον κάθε στιγμή, με υπομονή και πίστη στο ιδεώδες του εθελοντισμού."

Μεγάλη ευγνωμοσύνη προς του υπεύθυνους του ιδρύματος, νοιώθει και η ομάδα εθελοντών που συμμετέχει ενεργά στο έργο διακονίας των ηλικιωμένων, για την υπομονή και το καλοσώρισμα στο χώρο τους, δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε να "αλλοιώνουμε" την καθημερινότητά των γερόντων αλλά και τη δική μας.

Παραθέτουμε συνημμένα και την επιστολή.

Ενοριακή Νεανική Εστία Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών
Συνημμένο: 

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC