Αρχική > News > Εκδρομή λήξης κατηχητικών συναντήσεων Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής

Εκδρομή λήξης κατηχητικών συναντήσεων Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 η Ενοριακή Νεανική Εστία Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών πραγματοποίησε την λήξη των εφετινών κατηχητικών συναντήσεων με μια εκδρομή για όλα τα παιδιά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής.

Φθάνοντας στην Ιερά Μονή αρκετά νωρίς το πρωί, οι μοναχοί μας υποδέχθηκαν με πολύ χαρά και συμμετείχαμε στην Θεία Λειτουργία, η οποία έγινε στο πολύ όμορφο παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου.

Αφού κοινωνήσαμε, συγκεντρωθήκαμε στο καθολικό της Μονής όπου ο ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Παναούσης μας είπε λίγα λόγια για την ιστορία του μοναστηριού, την Εξωτερική Ιεραποστολή στην Ουγκάντα και γλύκανε τις ψυχές μας με μελιστάλακτες νουθεσίες.

Έπειτα μεταφερθήκαμε σε ένα χώρο δίπλα στο μοναστήρι όπου τα παιδιά απόλαυσαν το πρωϊνό τους και στην συνέχεια κατηχητές και παιδιά παίξαμε όλοι μαζί παιχνίδια της αυλής, ποδόσφαιρο, μήλα, μπάσκετ και πολλά άλλα.

Προς το μεσημέρι επιστρέψαμε στην ενορία μας, με τα παιδιά πολύ χαρούμενα από την πολύ όμορφη και διδακτική σημερινή ημέρα.

Το μεν Κατηχητικό μπορεί να σήμανε τη λήξη του για φέτος, όμως η λειτουργική και πνευματική εκκλησιαστική ζωή ουδέποτε παύει ή διακόπτεται, αλλά συνεχίζεται με περίσσιο ζήλο και αυταπάρνηση.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το φθινόπωρο!

Εκ την Ενοριακής Νεανικής Εστίας

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC