Αρχική > News > Αναστολή δράσεων

Αναστολή δράσεων

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, από 11 έως 29 Μαρτίου 2020 αναστέλλονται όλες οι δράσεις της Ενοριακής Νεανικής Εστίας (οι κατηχητικές δράσεις, οι Συνάξεις νέων, το Λειτουργικό σεμινάριο, η Χορωδία, τα χορευτικά,η Αγιογραφία, τα μαθήματα Βυζαντινής μουσικής, οι κατηχήσεις αλλοδαπών, η Διακονία Φυλακών, οι επισκέψεις αγάπης στα γηροκομεία, η σίτιση στο άσυλο ανιάτων, η Σχολή Αναδόχων, Παρανύμφων και Μελλονύμφων).

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, από 11 έως 29 Μαρτίου 2020 αναστέλλονται όλες οι δράσεις της Ενοριακής Νεανικής Εστίας (οι κατηχητικές δράσεις, οι Συνάξεις νέων, το Λειτουργικό σεμινάριο, η Χορωδία, τα χορευτικά,η Αγιογραφία, τα μαθήματα Βυζαντινής μουσικής, οι κατηχήσεις αλλοδαπών, η διακονία φυλακών, οι επισκέψεις αγάπης στα γηροκομεία, η σίτιση στο άσυλο ανιάτων, η Σχολή Αναδόχων, Παρανύμφων και Μελλονύμφων).

Oι Συνάξεις Νέων και το Λειτουργικό Σεμινάριο θα μεταδίδονται κανονικά μέσω του διαδυκτικακού καναλιού "Panagiakosmosoteira TV".

Η προγραμματισμένη εκδήλωση πρόσκληση σε τσάι στις 22 Μαρτίου αναβάλλεται. Θα σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία της εκδήλωσης. Στις 29 Μαρτίου θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για τις εξελίξεις.

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC