Αρχική > News > Η Ε.Ν.Ε Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών τίμησε την Γιορτή της μητέρας (φωτογραφικό υλικό)

Η Ε.Ν.Ε Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών τίμησε την Γιορτή της μητέρας (φωτογραφικό υλικό)

Σε μια όμορφη και συγκινιτική εκδήλωση, η Ενοριακή Νεανική Εστία του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών, τίμησε τη χριστιανική εορτή της Μητέρας, εχθές 6 Φεβρουαρίου 2023. Στην κατάμεστη αίθουσα του Ιερού Ναού της Υπαπαντής, η κ. Αθηνά Λέλη, Φιλόλογος, παρουσίασε την πορεία της μητέρας από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας. Αναφέρθηκε στον τρόπο ανατροφής των παιδιών και το πόσο σημαντικό είναι ο ποιοτικός χρόνος που αφιερώνουν οι γονείς στα παιδιά τους και πάνω από όλους η μητέρα. Όπως είπε: "Είναι σημαντικό τα παιδιά να νοιώθουν ότι κάποιος τους ακούει και ενδιαφέρεται για την αποψή τους και τις ανάγκες τους".

Μίλησε επίσης, για τις Χριστιανές μητέρες που γαλούχησαν παιδιά, τα οποία καθιερώθηκαν ως Άγιοι στην Εκκλησία μας, τονίζοντας τον κόπο και την προσευχή που κατέβαλλαν για να τα προσφέρουν ως Άγια μέλη της Εκκλησίας, ακόμη και μέσα από το μαρτύριο.

Τέλος, ο Προϊστάμενος του Ναού Πρωτ.π.Θεμιστοκλής Χριστοδούλου στο τέλος της εκδήλωσης, τίμησε τις πολύτεκνες μητέρες της ενορίας αποδίδοντας συμβολικά δώρα και αναφέρθηκε στον πολύτιμο ρόλο τους στην συνέχιση των αξιών της Πατρίδας και της Εκκλησίας μας.

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC